Pagina's en logica

Pagina’s zijn de gebruikers interface van Enter Boost. Dit is wat je ziet, hier werk je in. Overzichten, detailpagina’s, etc.

Pagina’s

Een pagina kan aangemaakt worden zodat gebruikers binnen Enter Boost de oplossing kunnen benaderen. Het betreft hier een pagina binnen de webapplicatie (front-end).
Pagina’s worden eerst aangemaakt in de settings van Enter Boost. Hierna kan met de pagina bewerken.

Pagina’s in Enter Boost kunnen bewerkt worden met behulp van de visuele editor of door de pagina in code op te bouwen. Dit laatste wordt veel gebruikt door ervaren lowcode consultants. Enter Boost heeft een eigen codering om een pagina op te bouwen. De taal van deze codering is het bekende JSON.

Op een pagina kunnen de componenten (afbeeldingen tekstvelden, etc.) geplaatst worden met de bijbehorende kenmerken. 

Logica

Op een pagina wordt logica gebruikt voor de complexere toepassingen. Bijvoorbeeld: indien een leverancier aan een product wordt gekoppeld wordt gekeken of de leverancier uit Nederland komt, zo niet dan wordt de standaard BTW code voor buitenlandse leveringen ingevuld.

De logica wordt geschreven in javascript. In logica is heel veel mogelijk: data van de pagina kan opgevraagd worden, maar ook data vanuit de backend. Door dit volledig in javascript te houden zijn de mogelijkheden eindeloos.

Een greep uit onze klanten

Wil je ons platform gratis uitproberen? Start met een gratis demo!

Scroll naar boven