FAQ

Op deze website proberen wij zoveel mogelijk informatie te geven over ons softwareplatform Enter Boost. Onderstaand enkele F.A.Q. die we vaak tegenkomen. Heeft u een vraag waarvan u het antwoord niet kan vinden op onze site, neem dan contact met ons op of kijk op docs.enterboost.com.

Veelgestelde vragen

Ja, wij hosten Enter Boost bij Microsoft Azure in goed beveiligde datacenters in West-Europa. Binnen de applicatie is tot op veld- én recordniveau een permissie in te stellen om te bepalen wie wel of niet de data mag bekijken of bewerken.

Ja, wij hebben HTTP- en SQL connectors dus kunnen met veel verschillende partijen koppelen om data te importeren of te exporteren.

Wij werken met een maandmodel en verschillende licentietypes afhankelijk van de benodigde load. Kijk op onze pagina tarieven voor de bedragen

Ja met een dag training kunnen technisch onderlegde mensen al aan de slag!

Wat leuk! Jazeker is het mogelijk om dealer te worden. Graag vertellen we je er meer over. Stuur een mail naar info@enterboost.com en we plannen een online meeting in.

Onze concurrenten hebben ook hele mooie oplossingen, maar wij bieden een platform met een dealernetwerk dat toegankelijk is voor het MKB. De features die wij bieden zijn ontstaan vanuit de vraag uit de markt.

Een supportvraag kan gesteld worden aan je eigen dealer. Jullie kunnen zelf afpsraken maken met de dealer over de ondersteuning. Enter Boost heeft afspraken met dealers over de ondersteuning die wij geven aan de dealers.

We hebben wel een paar  richtlijnen opgesteld voor supportvragen. Dealers gebruiken deze richlijnen wanneer ze vragen hebben aan Enter Boost, maar deze richtlijnen kunnen ook door klanten gebruikt worden voor het stellen van supportvragen aan dealers.

Stel je vraag aan de dealer (en de dealer kan dit aan ons stellen) op de afgesproken manier: via email, telefoon of een webformulier van de dealer. Geef daarin duidelijk aan:

  1. Urgentie/prioriteit van het probleem. Is het urgent? Stuur dan eerst de alle gegevens (per email / anders) en bel vervolgens de betreffende dealer (en de dealer aan ons).
  2. Waar vindt het probleem plaats
    Geef duidelijk aan in welke omgeving, welk web-url, welk api request url, etc.
  3. Stappen die gedaan zijn waardoor het probleem ontstond
  4. Wat is de verwachte uitkomst?
  5. Wat is de werkelijke uitkomst?
  6. Welke oplossingen heb je zelf geprobeerd?
  7. Heb je een vermoeden waar de oplossing ligt?

Probeer zoveel mogelijk de vraag aan te vullen met print screens, voorbeelden, etc. zodat de supporter zo snel mogelijk het probleem kan oplossen.

Enter Boost draait het beste in een moderne webbrowser zoals Google Chrome. Omdat met Enter Boost vaak data wordt verwerkt is het verstandig om goede moderne hardware te gebruiken en de laatste versie van de browser te installeren. Oude (versies van) browsers worden niet ondersteund.

Wil je ons platform gratis uitproberen? Start met een gratis demo!

Scroll naar boven