Background jobs

Enter Boost ondersteunt de mogelijkheid om taken periodiek uit te voeren op de achtergrond. Er zijn twee soorten jobs: de Sync jobs die bedoeld zijn om data tussen systemen te synchroniseren en de custom jobs.

Background Jobs

Sync Jobs zijn vanuit de Settings in te stellen door een consultant. Deze zijn eenvoudig: er is een bron data (een API van een andere partij, een (andere) Enter Boost omgeving of een Datasource (SQL query).

Verder geeft men een doel entiteit aan (inclusief mapping van velden) en de frequentie waarmee de sync moet draaien. Nu kan men dus data synchroniseren van bijvoorbeeld het ERP systeem met een Enter Boost entiteit.

Custom jobs worden door developers van Enter Boost gemaakt. Dit kan van alles omvatten en zijn op maat gemaakt.

Aanpassingen achteraf

De kracht van Enter Boost zit in de flexibiliteit. Oplossingen kunnen eenvoudig aangepast en uitgebreid worden nadat deze eenmaal zijn opgeleverd.

Een aanpassing in een entiteit of pagina is vaak gauw gemaakt. Ook na de livegang kunnen velden aan entiteiten worden toegevoegd en vaak kunnen zelfs bestaande velden nog aangepast worden. Pagina’s aanpassen is zelfs nog eenvoudiger te doen: toevoegen van tabbladen, extra velden, etc. kan vaak ter plekke realtime worden gedaan. Pas wanneer een aanpassing complex is, of nieuwe functionaliteit van Enter Boost nodig heeft is het nodig om het te laten programmeren door een developer van Mannen van Waarde.

Geavanceerde mogelijkheden

Hierboven werd met name de standaard functionaliteit van Enter Boost beschreven. Het komt voor dat een oplossing meer nodig heeft dan met de standaard te maken is.

De developers van Enter Boost kunnen custom code aan een Enter Boost omgeving toevoegen. Dit betekent dat er extra functionaliteit wordt toegevoegd aan een bestaande Enter Boost omgeving, specifiek voor een klant.

De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Wel geldt uiteraard dat een eenvoudige aanpassing met minder kosten gepaard gaat dan een uitgebreide aanpassing.

Een greep uit onze klanten

Wil je ons platform gratis uitproberen? Start met een gratis demo!

Scroll naar boven