Enter Boost

One platform for unique businesses

Onze software

Enter Boost is een platform waarmee oplossingen op maat kunnen worden gemaakt. Technisch consultants kunnen zonder te programmeren complete (deel)applicaties maken. Enter Boost is daarmee een zogenoemd “low-/no-code” platform.

Standaardsystemen dekken vaak maar 80% van de processen. De modules die er wél zijn dekken vaak slechts maar 80% van de wensen. Onze filosofie is dat software ondersteunend moet zijn aan het proces en de gebruikers. Juist op die laatste 5-10% wordt het verschil gemaakt! Dit maakt een organisatie schaalbaar en weerbaar voor veranderingen.

Oplossingen kunnen enorm divers zijn doordat deze op maat, voor – en door de klanten worden gemaakt. Voorbeelden zijn te vinden in de cases. Een oplossing bestaat doorgaans uit enkele onderdelen:

Het voordeel van Enter Boost is dat de consultant samen met de eindgebruiker direct de applicatie kan bouwen. Hierdoor is de doorlooptijd korter, veel minder overleg nodig en sluit de oplossing perfect aan bij de wensen van de gebruiker.

No code editor

Iedere (deel)oplossing doorloopt een aantal fases. Met de no-code editor binnen Enter Boost kan de consultant na inventarisatie direct aan de slag met het datamodel en opzet van de pagina’s. De technisch consultant kan helpen met de interactie en logica op de complexere pagina’s door Javascript en/of Node-red in te zetten.

Ons lowcode platform Enter Boost is een webapplicatie dat draait in de cloud bij Microsoft Azure (West-Europe). Wij leveren Enter Boost als SaaS dienst (Software as a Service), dat betekend plug&play en geen omkijken naar hosting, beveiliging, updates, etc. Doordat het een webapplicatie is kan Enter Boost op ieder device (pc, tablet, mobiel) worden benaderd via de browser.

Enter Boost bestaat uit 2 delen: de applicatie die de gebruiker in de browser ziet (front-end) en het programma dat onzichtbaar in de cloud draait, de zogenoemde back-end. Deze back-end haalt data op uit de database / file storage / etc. en geeft dit door aan de front-end (en vice versa).

De backend heeft hiervoor API’s waar de front-end mee communiceert. Iedere ‘entiteit’ in het systeem krijgt automatisch meerdere API’s (GET, POST, PATCH, DELETE). Deze API’s kunnen ook benaderd worden door andere systemen (indien de juiste rechten zijn verstrekt). Hierdoor kunnen bijvoorbeeld klanten hun orders ‘inschieten’ of productinformatie ophalen. Dit zijn slechts 2 van de vele mogelijkheden.

Een greep uit onze klanten

Wil je ons platform uitproberen? Start met een gratis demo!

Scroll naar boven