Over Enter Boost

Eén platform voor klantspecifieke oplossingen
Samen met consultant oplossing maken
Gebruiksvriendelijke interface
API connectivity

Over ons

Enter is in 2017 opgezet als Framework. Dit basisframework voor maatwerkapplicaties bestond uit een inlogfunctionaliteit, permissions en een menustructuur. De filosofie van de oprichters Tom Poppema en Douwe de Vries is gestoeld op connectivity en flexibiliteit. De consultant zou idealiter aan tafel bij de klant de applicatie in elkaar kunnen klikken.

In de opéénvolgende jaren is Enter bij ieder klantproject ingezet. Langzamerhand is er steeds meer functionaliteit aan het framework toegevoegd en in de frontend voor de consultants beschikbaar gemaakt. In 2021 is het besluit genomen Enter niet alleen meer intern te gebruiken maar ook beschikbaar te stellen aan dealers. “Als het kan werken voor 10 klanten en 2 consultants, kan het ook werken voor 1000 klanten 200 consultants”.

Behoefte in de markt

Enter is ontstaan vanuit een behoefte in de markt. Oprichters Tom en Douwe hebben in het verleden pakketselectie en implementatiebegeleiding gedaan. Bij veel opdrachten zagen ze dat standaardsoftware slechts 80% van de functionaliteit bevatte en vaak voor maar 80% aansloot. In plaats van het proces aan te passen aan de software dachten zij een oplossing uit die past bij de behoefte van de klant. Deze klantspecifieke oplossingen kunnen gemaakt worden in Enter.

Tom en Douwe zijn samen met een team van developers dagelijks betrokken bij de ontwikkeling van Enter. Enter is hét lowcode platform voor het MKB. Wij geloven in de kracht van unieke bedrijven die met hun unieke propositie en werkwijze toegevoegde waarde leveren in de keten. Deze bedrijven kunnen niet voor 100% uit de voeten met standaardsoftware. Wij bieden met Enter deze klanten graag nieuwe mogelijkheden. Wij zijn gevestigd in Heerenveen.

Wil je ons platform gratis uitproberen? Start met een gratis demo!

Scroll naar boven